Loodgieter Antwerpen

Sanitair installateur

U kan bij ons terecht voor al uw sanitaire werken.
Maar ontdek ook zeker ons gamma zwarte design kranen en onze zelf- en handgemaakte wastafelmeubels in eik en staal of onze op maat gemaakte stalen douchedeuren en -wanden.

U heeft een idee? wij realiseren het!

loodgieter Antwerpen

Wij bieden deskundig loodgieterswerk & installatie & reparatie van uw sanitair, leidingen alsook installatie en reparatie van uw ketel.

U kan bij badkamer renovatie Antwerpen ook terecht voor commerciële loodgieterswerken en dit voor elke vorm van renovatie, code-overtreding of sanitair-noodgeval dat u mogelijk ervaart. Commerciële service is een belangrijk onderdeel van onze loodgieter te Antwerpen. Wanneer u in een noodsituatie zit dat van invloed is op uw bedrijf of eigendom, weten we dat het essentieel is om daar snel te zijn en het probleem snel en efficiënt op te lossen, zodat u zich geen zorgen meer moet maken. Wij lossen het op voor u!

We bieden al meer dan 10 jaar vriendelijke service aan zowel commerciële klanten als particulieren in Antwerpen en omgeving. Onze apparatuur, mankracht en expertise zijn de hulpmiddelen die we gebruiken om uw loodgietersproblemen te verhelpen met de minste onderbreking. We garanderen top service en bieden eerlijke, up-to-date prijzen voor alle loodgieterswerk.

Afspraak maken?


Als bekend loodgieter te Antwerpen weten we dat we, om onze naam hoog te houden, tijd en energie in onze opdrachten moeten steken om ervoor te zorgen dat we aan de top blijven. Wanneer u met ons samenwerkt, kunt u verwachten dat we op tijd zijn, efficiënt en bereid om met een snelle oplossing voor uw probleem op de proppen te komen.