Jouw gepersonaliseerde badkamer

Badkamer op maat

Op zoek naar een badkamer op maat? Wij maken graag knappe, gepersonaliseerde badkamers. Hiervoor werken wij met de beste merken zodat wij u een badkamer kunnen garanderen waar u ongetwijfeld jaren plezier zal aan beleven. Wij denken met u mee en zorgen dat u de minst mogelijke hinder ondervindt van de werken. Alsook kunnen wij u een mobiele badkamer aanbieden gedurende de werken. U zal het merken, verbouwen met Badkamer renovatie Antwerpen is een aangename ervaring!
loodgieter Antwerpen

stappenplan:

Waar het hier nu voor velen stopt gaat Badkamer renovatie Antwerpen nog een beetje verder voor jouw badkamer op maat! Want voor ons is de Na-Service WEL even belangrijk. Wij nemen na enige tijd terug contact met u op om te horen of alles naar wens is.  Problemen worden bij ons niet afgewimpeld of doorgeschoven, wij lossen ze op!

Wij werken samen met verschillende leveranciers zoals onder andere Hans Grohe, Duravit en Geberit.

Badkamer op maat?

Voor een badkamer op maat sta je meestal voor moeilijke keuzes. Welke materialen gebruiken we? Moeten de sanitaire voorzieningen aangepast worden? Moet men leidingen verleggen? Badkamer renovatie Antwerpen begeleidt je stap voor stap in het proces met onze jarenlange ervaring!