BEL: +32 485 86 16 11

Jouw gepersonaliseerde badkamer

Badkamer op maat

Op zoek naar een badkamer op maat? Wij maken graag knappe, gepersonaliseerde badkamers. Hiervoor werken wij met de beste merken zodat wij u een badkamer kunnen garanderen waar u ongetwijfeld jaren plezier zal aan beleven. Wij denken met u mee en zorgen dat u de minst mogelijke hinder ondervindt van de werken. Alsook kunnen wij u een mobiele badkamer aanbieden gedurende de werken. U zal het merken, verbouwen met Badkamer renovatie Antwerpen is een aangename ervaring!

stappenplan:

  • Eerste werfbezoek: de zaakvoerder Joris komt persoonlijk bij u langs om te luisteren naar uw wensen en noden. Hij staat u bij in het maken van de juiste keuze's en zal u inlichten over de voor en nadelen van verschillende materiaalsoorten en mogelijkheden.
  • Daarna gaan wij aan de slag en zoeken samen met u de best passende toestellen en materialen, en maken aan de hand hiervan een persoonlijke prijsberekening voor jouw badkamer op maat.
  • U ontvangt van ons een duidelijk stappenplan hoe en wanneer de werken zullen plaatsvinden zodat u niet voor verassingen komt te staan en alles vooraf zeer duidelijk is.
  • Bij de aanvang van de werken wordt indien gewenst een mobiele badkamer geïnstalleerd en alles mooi afgedekt en afgeplakt om zo weinig mogelijk (stof)hinder van de werken te ondervinden.
  • badkamer renovatie Antwerpen coördineert de werken van begin tot eind, inclusief container voor het afval, zodat u hier niet van wakker hoeft te liggen en het enige wat u te doen staat is genieten.
  • Na de werken wordt alles zorgvuldig gereinigd, en gecontroleerd samen met de klant zodat de werken positief en tevreden afgesloten kunnen worden.

Waar het hier nu voor velen stopt gaat Badkamer renovatie Antwerpen nog een beetje verder voor jouw badkamer op maat! Want voor ons is de Na-Service WEL even belangrijk. Wij nemen na enige tijd terug contact met u op om te horen of alles naar wens is.  Problemen worden bij ons niet afgewimpeld of doorgeschoven, wij lossen ze op!

Wij werken samen met verschillende leveranciers zoals onder andere Hans Grohe, Duravit en Geberit.

Badkamer op maat?

Voor een badkamer op maat sta je meestal voor moeilijke keuzes. Welke materialen gebruiken we? Moeten de sanitaire voorzieningen aangepast worden? Moet men leidingen verleggen? Badkamer renovatie Antwerpen begeleidt je stap voor stap in het proces met onze jarenlange ervaring!